تلویزیون حمید شبخیز
ITN
پیشینه هر شهری را می توان از غذاهای محلی آن تشخیص داد. در هر شهر یا کشوری غذا به عنوان نماد فرهنگی به شمار می رود. گیلان نیز از جمله استانهایی میباشد که از تنوع غذایی بسیار بالایی برخوردار است تا جایی که در سال 1394 نام آن به عنوان شهر خلاق و متنوع خوراک شناسی در یونسکو به ثبت رسید. به جرات می توان گفت که کسی نیست که غذاهای سنتی گیلان را نشناسد. چرا که تقریبا 220 نوع غذا آن هم غذای محلی در این شهر طبخ می شود. وجه مشترک و پایه اصلی اکثر غذاهای محلی گیلان، بادمجان، زردچوبه، سیر، گردو، آب انار، سبزی های محلی همچون خالواش و چوچاق می باش
No comments:
Post a Comment